Зробимо все можливе: Зеленський виступив з гучною обіцянкою
Категорія
Політика
Дата публікації

Зробимо все можливе: Зеленський виступив з гучною обіцянкою

Зробимо все можливе: Зеленський виступив з гучною обіцянкою
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що обмеження на тлі пандемії коронавірусу не повинні порушити обороноздатність ЗСУ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Офісу президента.

За словами державного лідера, рівень підготовки військовослужбовців необхідно підтримувати, а не обмежувати. З таким твердженням він виступив під час селекторної наради з представниками військової галузі - міністром оборони, головнокомандувачем ЗСУ, командуванням видів військ.

"Ми зробимо все можливе, щоб наші військові залишалися здоровими. Це наше першочергове завдання. Однак усі заходи, які вживаються заради безпеки від коронавірусу, не повинні вплинути на бойову готовність наших військовослужбовців. Тут усе просто: вони захищають нас, а ми – їх", – зазначив президент.

Командування, своєю чергою, проінформувало президента про залученість військовослужбовців до боротьби проти інфекції.

"Міністр оборони України Андрій Таран доповів, що ситуація контрольована, оскільки пріоритет для Міністерства оборони – людиноцентричність і піклування про відповідне та повне забезпечення кожного військовослужбовця ЗСУ", - додала пресслужба.

Як повідомляв ONLINE.UA, у неділю, 29 березня, відбулася нарада за допомогою засобів зв’язку під керівництвом президента України Володимира Зеленського, на якій були присутні керівники РНБО, Генштабу та Кабміну. Обговорювали ситуацію з поширенням коронавіруса в країні. За підсумками зустрічі український лідер поставив важливе завдання відповідальним за заходи щодо запобігання поширенню інфекції COVID-19 в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?