Зросла кількість загиблих в результаті ракетного удару окупантів по Яворівському полігону
Категорія
Україна
Дата публікації

Зросла кількість загиблих в результаті ракетного удару окупантів по Яворівському полігону

Зросла кількість загиблих в результаті ракетного удару окупантів по Яворівському полігону
Джерело:  online.ua

За словами керівника Львівської ОВА Максима Козицького, у наслідок ракетного обстрілу Яворівського полігону на Львівщині загинуло 35 людей, ще 134 людини отримали поранення та потрапили до лікарень.

Джерело: Facebook-сторінка Львівської ОДА

Наслідки ракетного обстрілу Яворівського полігону на Львівщині

Козицький зазначив, що станом на 12:00 13 березня всі пожежі на території полігону були ліквідовані.

Мушу повідомити, що, на жаль, ми втратили більше героїв: 35 осіб загинули в результаті обстрілу центру миротворчості та безпеки. Ще 134 з різним ступенем ураження знаходяться в госпіталі. Команда Львівської ОВА буде оновлювати дані, тому стежте виключно за офіційними повідомленнями, - зазначив очільник Львівської ОВА.

Козицький повідомив, що ракетний удар по Яворівському полігону та Міжнародному центру миротворчості та безпеки у Львівській області російські окупанти завдали з акваторії Чорного та Азовського морів.

Ракети були запущені зі стратегічних бомбардувальників.

Авіаудар було здійснено з акваторії Чорного і Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратова. Загалом окупанти випустили понад 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет ми збили в повітрі, - зазначив очільник області.

Між тим радник керівника Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що російські окупанти визначились з ключовим напрямком ведення бойових дій, зосередивши зусилля на захоплені Донецької та Луганської областей.

Противник визначився з напрямком основних зусиль, зосереджується на наступі на наші сили оборони в зоні ООС. Але ми стримуємо його і наносимо потужні удари у відповідь. Сьогодні вночі було знищено значну кількість техніки і живої сили противника в Херсонській області. Тримається Маріуполь, Харків, Чернігів, Суми та Київська область. Переважно на півночі і в районі Харкова противник зупинений і проводить перегрупування, - повідомив Арестович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?