Зросла кількість жертв внаслідок ракетного удару РФ по Миколаєву
Категорія
Україна
Дата публікації

Зросла кількість жертв внаслідок ракетного удару РФ по Миколаєву

Зросла кількість жертв внаслідок ракетного удару РФ по Миколаєву
Джерело:  online.ua

30 червня очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім офіційно підтвердив, що кількість жертв влучання ракети окупантів у багатоповерхівку в Миколаєві зросла з 4 до 6 цивільних.

Джерело: голова ОВА Миколаївщини Віталій Кім у  Telegram, ДСНС України у  Telegram

Ракетний удар по Миколаєву - відомо уже про 6 загиблих

Зафіксовано влучання в житловий багатоквартирний будинок, де наразі відомо про 6 загиблих та 6 потерпілих. Також ракета влучила в базу відпочинку та гаражний кооператив, - йдеться в повідомленні.

Фото — dsns.gov.ua

Окрім того, наголошується, що в результаті ударної хвилі та уламків пошкоджень зазнали ще 7 житлових багатоповерхівок. У квартирах вибиті вікна та зруйновані балкони.

За словами Віталія Кіма, рятувальники продовжують шукати загиблих та розбирати завали зруйнованого житлового будинку, тому точну кількість жертв удару РФ назвати поки не можна.

Як уже згадувалося раніше, у Миколаєві вранці 29 червня пролунали вибухи: окупанти влучили в багатоповерхівку. На той час було відомо про 4 загиблих і 5 поранених.

Не можна також не згадати про те, що протягом минулої доби, 29 червня, армія РФ активно обстрілювала східні, південні та центральні області України — за цей період російські окупанти вбили сімох мирних жителів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?