ЗСУ досягли значних успіхів в районі Лиману і Куп'янська та на Донеччині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ досягли значних успіхів в районі Лиману і Куп'янська та на Донеччині

ЗСУ досягли значних успіхів в районі Лиману і Куп'янська та на Донеччині
Джерело:  online.ua

За інформацією речника Східного угруповання військ ЗСУ, полковника Сергія Череватого, протягом минулої доби в районі Лимана та Куп'янська українські військові в ході бойових зіткнень з підрозділами злочинної армії РФ ліквідували щонайменше 58 російських військових злочинців.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про успіхи ЗСУ та втрати окупантів на сході України 

Череватий зазначив, що протягом доби українські військові також знищили два російські танки в районі Лимана та Куп'янська.

На Лиманському та Куп’янському напрямках ворог тричі намагався атакувати наші позиції, але був відкинутий, - підкреслив Череватий.

За його словами, на цих напрямках протягом доби загинули 58 російських військових і ще 107 отримали поранення.

 Загалом росіяни 560 разів застосовували артилерію та здійснили 17 авіанальотів.

На цій ділянці фронту підбито два ворожі танки, дві БМП, гармату Д-20, безпілотник, два міномети і один польовий склад з боєприпасами, - зазначив Череватий.

Що відомо про успіхи ЗСУ на Донеччині 

За інформацією командувача оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", генерал-полковника Олександра Тарнавського, на сході України тривають складні бої.

За мину добу українські військові знищили понад роту російських окупантів та радіолокаційну станцію "Аістьонок".

Він зазначив, що росіяни зосереджують великі зусилля на веденні наступальних дій на Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Так, за минулу добу окупанти 22 рази атакував українські позиції. Успіху не досягли та відійшли.

Тим часом підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напрямку виконали 672 вогневих завдання. Мова йде про контрбатарейну боротьбу і про роботу по планових цілях, які були виявлені раніше.

Втрати окупантів вбитими та пораненими склали більше роти. Також українські захисники знищили та пошкодили 18 одиниць озброєння та військової техніки противника.

Зокрема, шість БМП, один танк, два дрони "Ланцет-3", РЕБ "Силок-01", РЛС "Аістьонок", станцію РЕР "Артикул-М", гаубицю 2А-65 "Мста-Б".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?