ЗСУ готуються до наступу на Херсонському напрямку — Нацгвардія
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ готуються до наступу на Херсонському напрямку — Нацгвардія

ЗСУ готуються до наступу на Херсонському напрямку — Нацгвардія
Джерело:  online.ua

Збройні сили України активно готуються до наступальних дій на Херсонському напрямку. Наразі наші воїни ведуть розвідку та б'ють по тилах армії РФ. Про це заявив представник Головного управління Нацгвардії, полковник Микола Уршалович.

Джерело: Ukrainian military TV

ЗСУ планують піти в наступ на Херсонському напрямку

На Херсонському напрямку Сили оборони продовжують здійснювати тиск на противника, ведеться активна розвідка і вогневе ураження на всю глибину оборони противника з метою підготовки районів та рубежів для наступальних дій, - розповів Микола Уршалович.

Він також офіційно підтвердив, що наші розвідники протягом останніх кількох днів виявили 393 цілі армії РФ. Чималу частину з них вдалося знищити.

За словами Миколи Уршаловича, артилеристи Нацгвардії продовжують працювати на Лиманському, Бахмутському та Оріхівському.

Їм вдалося виконати 570 вогневих задач, знешкодити понад 50 окупантів, з яких 14 - ліквідовані.

Окрім того, наголошується, що нацгвардійці знищили два склади російських загарбників, де зберігали боєкомплекти до артилерії.

Що наразі відомо про бої на Херсонському напрямку

Як уже згадувалося раніше, після деокупації правого берега Херсонської області, яка відбулася восени минулого року, лінія фронту там майже не змінювалася.

Однак наші бійці продовжують активно готуватися до контрнаступу, знищуючи тили армії РФ.

Окрім того, зазначається, що наші військові утримують позиції біля Антонівського мосту на лівому березі Дніпра, окупантам не вдається їх звідти витиснути.

Нещодавно речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк анонсувала нові "жести доброї волі" від окупантів у цьому регіоні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?