ЗСУ готуються до відведення сил: в штабі ООС зробили важливу заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ готуються до відведення сил: в штабі ООС зробили важливу заяву

ЗСУ готуються до відведення сил: в штабі ООС зробили важливу заяву
Джерело:  online.ua

Українські підрозділи на Донбасі здійснюють підготовку до повсюдного відведення у зоні конфлікту. Про це повідомляє ONLIEN.UA з посиланням на представництво штабу Операції Об'єднаних сил.

За словами командувача ОС Володимира Кравченко, підготовка розпочалась протягом усієї лінії зіткнення.

"Таке завдання визначено начальником Генерального штабу Збройних Сил України, міністром оборони України та главою держави. Ми до цього готові заради покращення життя наших громадян та, зрештою, все буде залежати від дзеркальних дій з протилежного боку", - пояснив генерал-лейтенант.

Кравченко нагадав про плани створити спеціальні райони безпеки навколо населених пунктів Золоте і Петровське. Вони все ще мілітаризовані, але ситуацію можна буде змінити після врегулювання у Станиці Луганській.

Згадані зони повинні були функціонувати ще 2016 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, найманці та окупанти з ОРДЛО не припиняють тим часом обстріли українських сил. Протягом доби 17 вересня командування ООС зареєструвало 11 збройних провокацій на лінії зіткнення з боку ворога. Одних боєць загинув під час обстрілів, а ще двоє - отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?