ЗСУ ліквідували генерала армії РФ у Запорізькій області — Федоров
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ ліквідували генерала армії РФ у Запорізькій області — Федоров

ЗСУ ліквідували генерала армії РФ у Запорізькій області — Федоров
Джерело:  online.ua

За словами мера окупованого злочинною армією РФ Мелітополя Івана Федорова, українські військові завдали численних втрат російським окупантам в ході контрнаступу у Запорізькій області та ліквідували одного з російських генералів.

Джерело: Telegram Івана Федорова

Що відомо про успіхи ЗСУ та втрати окупантів на території Запорізької області  

За попередніми даними, ліквідовано генерал-майора армії РФ Сергія Горячева,досі не можуть знайти "дорогого брата", керівника тік-ток військ Кадирова - Адама Делімханова. Щось все ж підгорає, - зазначив Федоров.

Він підкреслив, що наразі слід дочекатись підтвердження цієї інформації від представників Генштабу ЗСУ.

Що відомо про наслідки вибуху на залізниці у Мелітополі 

Федоров підкреслив, що 13 червня стався потужний вибух на ділянці залізниці в окупованому армією РФ Мелітополі.

Внаслідок вибуху з колії зійшли вагони, які перевозили викрадену залізну руду.

За уточненою інформацією, від вчорашнього вибуху у Мелітополі постраждала ділянка залізниці. Колія обрала найбільш вдалий момент – по ній саме рухався ворожий потяг із Дніпрорудного із викраденою окупантами залізною рудою, - зазначив Федоров.

За його словами, з рейок зійшли 5 вагонів, також заблоковані 50 метрів. Він додав, що через Мелітополь везуть награбоване з прифронтових населених пунктів в сторону Криму або Новоазовська.

Російські ЗМІ заперечують ліквідацію Адама Делімханова 

За інформацією російського пропагандистського видання ТАСС, права рука ватажка Чечні Рамзана Кадирова, депутат Держдуми РФ Адам Деліхманов вижив і перебуває на території Чечні.

Видання нібито посилається на відомості заступника ватажка так званого "2-го армійського корпусу", командира спецпідрозділу "Ахмат" Апти Алаудінова.

У Кремлі стверджували, що переживають за Делімханова.

Ми сподіваємося, що найближчим часом з'явиться якась уточнена інформація про те, що сталося, - заявив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков.

14 червня журналіст і доброволець Збройних сил України Кирило Сазонов повідомив, що Адама Делімханова в Приморську Запорізької області ліквідували наші воїни.

Пізніше у прес-службі російської Держдуми спростували інформацію про знищення Делімханова.

За її даними, посіпака Рамзана Кадирова отримав поранення, але вижив.

Сам лідер Чечні стверджував, що ніяк не може знайти Делімханова, оскільки той не виходить на зв'язок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?