ЗСУ ліквідували причетного до Іловайської трагедії командира РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ ліквідували причетного до Іловайської трагедії командира РФ

ЗСУ ліквідували причетного до Іловайської трагедії командира РФ
Джерело:  online.ua

Українські військові ліквідували командира полку повітряно-десантних військ РФ Сергія Сухарева, а також його заступника.

Джерело: Телеграм Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

ЗСУ знищили російського командира полку

У Центрі повідомили, що ЗСУ ліквідували одного з «елітних» командирів окупантів: він захоплював Донбас та воював в чеченських війнах.

Українські військові ліквідували командира полку Повітряно-десантних військ РФ Сергія Сухарева, а також його заступника. Про це повідомив офіцер ЗСУ та військовий блогер Анатолій Штефан.

Командир Костромского полка ВДВ полковник Сергей Сухарев. Заблукав на «навчаннях», але вже правильно повернувся до дому, - повідомили в Центрі.

Також 17 березня «правильно повернули додому» і заступника Сухарева — майора Сергія Крилова.

Відомо, що полк Сухарева воював проти України під Іловайськом у 2014 році, а також брав участь в обох чеченських війнах та російсько-грузинській війні 2008 року.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, ЗСУ знищила близько 11 генералів, полковників та підполковників РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?