ЗСУ переходять у контрнаступ у Харківській області — уже звільнили декілька сіл
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ переходять у контрнаступ у Харківській області — уже звільнили декілька сіл

ЗСУ переходять у контрнаступ у Харківській області — уже звільнили декілька сіл
Джерело:  online.ua

У Харківській області українська армія звільнила кілька населених пунктів у напрямку Малої Рогані - наші бійці уже переходять у контрнаступ.

Джерело: Телеграм-канал очільника Харківської ОДА  Олега Синєгубова

У Харьківській області ЗСУ перейшли у контрнаступ

На сьогодні Збройні Сили України не лише захищають свої позиції, а переходять в контрнаступ. У напрямку Малої Рогані вже звільнили кілька населених пунктів, зараз там тривають бої. Тривають бої і на Ізюмському напрямку, там наші війська також тримають оборонні позиції. Харків вночі було обстріляно "лише" 24 рази", - йдеться в повідомленні Олега Синєгубова.

За його словами, напередодні було чимало втрат. Глава Харківської ОДА звертає увагу на те, що Харківщина тримає оборону: "Збройні Сили України продовжують обороняти Харківщину і не відступають ні на метр".

Фото - скриншот

Окрім того, він привітав Національну гвардію із професійним днем.

Передаю окреме вітання Східному територіальному управлінню Нацгвардії, а також Національній академії Нацгвардії. Ви молодці, ви тримаєте передові позиції та захищаєте рідну землю - це почесна місія. Сьогодні вами пишається вся країна! - наголосив Олег Синєгубов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?