ЗСУ почали просуватися вперед на Краматорському напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ почали просуватися вперед на Краматорському напрямку

ЗСУ почали просуватися вперед на Краматорському напрямку
Джерело:  online.ua

Протягом доби збройним силам України вдалося успішно відбити 9 спроб наступу армії РФ. Ба більше, на Краматорському напрямку українські воїни вибили окупантів з раніше зайнятих позицій.

Джерело: Фейсбук-сторінка  Генштаба ЗСУ

ЗСУ вибил росіян з їхніх позицій на Краматорському напрямку

За словами представників Генштабу ЗСУ, ворог продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні тимчасово захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

Окрім того, наголошується, що зберігається загроза масованих авіаційних та ракетних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на всій території України.

Протягом доби 5 вересня ворог здійснив понад 40 обстрілів з РСЗВ та понад 25 авіаційних ударів з метою ураження військових та цивільних об’єктів на території України. Противник завдав авіаударів по районах населених пунктів Залиман Харківської області; Дмитрівка, Богородичне, Зайцеве, Кодема, Соледар, Яковлівка, Красногорівка Донецької області та Дорожнянка Запорізької області, - йдеться в повідомленні.

Також Збройні сили України успішно відбили спроби наступу армії РФ в районах населених пунктів Білогорівка, Григорівка, Покровське, Бахмутське, Лозове, Спартак, Соледар, Зайцеве та Семигір’я, а на Краматорському напрямку мали тактичний успіх та вибили ворога з раніше зайнятих ним позицій.

Протягом поточної доби, для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони завдала понад 15 ударів, спрямованих на ураження живої сили, бойової та спеціальної техніки, а також інших військових об’єктів ворога, - повідомляє Генштаб ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?