ЗСУ почали використовувати новітню українську РСЗВ Буревій
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ почали використовувати новітню українську РСЗВ Буревій

ЗСУ почали використовувати новітню українську РСЗВ Буревій
Джерело:  online.ua

Українські військові почали використовувати у війні проти кремлівської окупаційної армії новітні РСЗВ українського виробництва "Буревій".

Джерело: Telegram-сторінка 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців

ЗСУ почали використовувати новітні відчізняні РСЗВ 

Як зазначається у дописі, це одні з перших кадрів використання української модернізації РСЗВ "Ураган" в польових умовах. До цього ці реактивні системи залпового вогню не були зафіксовані.

Реактивна система оснащена цифровою системою управління вогню, включно із системою обміну інформацією на полі бою.

Між тим представники Головного управління розвідки Міноборони України повідомили, що в кремлівської окупаційної армії закінчуються високоточні ракети, але нинішніми темпами вона може вести війну проти України ще протягом року.

Ми помітили, що Росія здійснює набагато менше ракетних обстрілів і використовує ракети Х-22. Це старі радянські ракети виробництва 1970-х років. Це свідчить про те, що в Росії закінчуються високоточні ракети, - зазначив представник воєнної розвідки України Вадим Скібіцький.

При цьому, відзначається, що російські економічні ресурси дозволять країні-окупанту продовжувати війну нинішніми темпами ще протягом року.

Кремлівське керівництво можливо буде намагатися заморозити війну на певний період часу, щоб переконати Захід скасувати санкції, але потім продовжити агресію. Їхня мета – вся Україна і не тільки, - наголошує Скібіцький.

У той же час представники Оперативного командування "Південь" повідомили, що у Чорному морі на постійній основі перебувають чотири військові кораблі РФ і один підводний човен, які несуть до 40 крилатих ракет, націлених на Україну.

Зараз 40 крилатих ракет націлені на Україну, це два підводні човни і чотири надводних носії ракет. Крім того, зараз на чергуванні в морі ми зафіксували один великий десантний корабель, інші тримаються ближче до пунктів базування в окупованому Криму, - зазначила керівник прес-центру сил охорони і оборони ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?