ЗСУ поповнять нові спеціальні підрозділи - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ поповнять нові спеціальні підрозділи - подробиці

ЗСУ поповнять нові спеціальні підрозділи - подробиці
Джерело:  online.ua

Генеральний штаб ЗСУ анонсував формування спеціальних "нічних" підрозділів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво командування у Facebook.

За словами першого заступника керівника Головного управління підготовки Ігоря Подоляна, окремі підрозділи будуть витрачати до 70% навчального часу на "роботу" вночі.

Військовослужбовець пояснив, що цей напрямок був проблемним. Для вирішення її було прийняте відповідне рішення.

Подолян додав, що аналогічним чином буде вирішений недолік недостатньої підготовки у міській місцевості. Він розповів про значний рівень урбанізованості в Україні.

"Щоправда, полігона, що імітує таку місцевість, немає. Тому будуємо відповідний навчальний об’єкт, який дозволятиме нам "вести бій" у місті. У нас десь близько 40 % готовності цього об’єкта у Старичах. На наступний рік передбачені серйозні капіталовкладення для того, щоб завершити до 2021 року його обладнання", - підкреслив представник Генштабу.

Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики на Донбасі знову неодноразово порушили режим припинення вогню протягом доби 2 вересня. Українська сторона зареєструвала 15 обстрілів, що призвели до загибелі одного бійця та поранення іншого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?