ЗСУ повернуться в Лисичанськ завдяки тактиці та постачанню сучасної зброї — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ повернуться в Лисичанськ завдяки тактиці та постачанню сучасної зброї — Зеленський

ЗСУ повернуться в Лисичанськ завдяки тактиці та постачанню сучасної зброї — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що Україна нічого не віддає. Ми повернемося завдяки нашій тактиці, завдяки нарощуванню постачання сучасної зброї.

Джерело: звернення Зеленського

Зеленський прокоментував відхід ЗСУ з Лисичанська

Зеленський сказав, що Росія має достатньо «Смерчів», «Ураганів», «Градів», щоб знищувати в Україні місто за містом. Вони зібрали на Донбасі зараз свою найбільшу вогневу потугу. І вони можуть використовувати десятки тисяч артилерійських снарядів щодобово на одній ділянці фронту.

Тому ми знищуємо потенціал окупантів – день за днем, прораховано, потужно. І, звичайно, отримані нами системи HIMARS та інша зброя від партнерів відіграють при цьому важливу роль. Не меншу роль відіграє й те, що ми бережемо життя наших воїнів, наших людей. Стіни ми відбудуємо, землю відвоюємо, а людей треба берегти понад усе, - сказав президент.

Він зазначив, що якщо командування нашої армії й забирає людей із певних точок фронту, де ворог має найбільшу вогневу перевагу, – зокрема це стосується й Лисичанська, – це означає тільки одне: що ми повернемося завдяки нашій тактиці, завдяки нарощуванню постачання сучасної зброї.

Україна нічого не віддає. А коли хтось там у Москві щось доповідає про Луганську область – хай вони згадають свої доповіді та обіцянки перед 24 лютого, у перші дні цього вторгнення, навесні й зараз. Хай вони реально оцінять, що вони мають за цей час і скільки вони за це заплатили. Бо теперішні їхні доповіді так само підуть прахом, як і тодішні. Поступово ми рухаємося вперед – і на Харківщині, і в Херсонській області, і на морі: Зміїний – гарний приклад цього. Буде день, коли те ж саме скажемо й про Донбас.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?