ЗСУ продовжують долати опір армії РФ під Бахмутом — Маляр
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ продовжують долати опір армії РФ під Бахмутом — Маляр

ЗСУ продовжують долати опір армії РФ під Бахмутом — Маляр
Джерело:  online.ua

За словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр, темпи бойових дій в районі Бахмута знижуються. Злочинна армія РФ має наміри посилитись через високі втрати в результаті успішних дій українських військових.

Джерело: Telegram Ганни Маляр

Що відомо про ситуацію в районі Бахмуту 

Протягом дня спостерігається зниження інтенсивності боїв на флангах у передмісті Бахмута. Але це не означає, що ворог слабшає. Навпаки - ворог намагається посилитись на флангах та робить ставку на артилерійський вогонь, здійснюючи постійні обстріли, - зазначила Маляр.

Вона підкреслила, що ускладних умовах українським військовим вдається поступово просуватись.

У самому Бахмуті російські військові злочинці та найманці терористичної ПВК "Вагнера" також знизили інтесивність штурмових дій через перегрупування підрозділів.

Наші оборонці контролюють деяку частину району "Літак" у південно-західній частині міста, - наголосила заступник міністра.

Що кажуть військові

Зниження інтенсивності боїв також підтвердив речник Східного угруповання ЗСУ, полковник Сергій Череватий.

Він зазначив, що протягом доби в районі Бахмуту відбулося лише три боєзіткнення.

Проте ворог продовжував гатити різними артилерійськими системами по наших позиціях. 388 разів завдавав він удари. Шість авіанальотів відбулося. 66 окупантів було знищено, 99 зазнали поранень, двоє потрапили у полон. Також знищили гелікоптер Ка-52, БМП, "Град", дві гармати, безпілотник та польовий склад боєприпасів, - підкреслив Череватий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?