ЗСУ стали легендою на тлі руйнування міфу про непереможність росії — професор нейропсихології Богдан Ткач
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ стали легендою на тлі руйнування міфу про непереможність росії — професор нейропсихології Богдан Ткач

ЗСУ стали легендою на тлі руйнування міфу про непереможність росії — професор нейропсихології Богдан Ткач
Джерело:  online.ua

Чому весь світ завжди боявся голослівних погроз путіна та як українцям вдалося зруйнувати російську імперію брехні обговорили у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Доктор психології Василь Мосійчук не приховує, що досі не може зрозуміти, як путіну вдалося обдурити увесь світ та змусити більшість країни повірити у непереможність його армії.

Чому міжнародна спільнота боялася голослівних погроз російського диктатора й жодного разу не спробувала дати йому відсіч?

путін усі роки свого правління витратив на будівництво імперії брехні

Професор нейропсихології Богдан Ткач звертає увагу на те, що брехня та пусті погрози — це єдині інструменти, якими вміло вміє користуватися путін у політичних іграх.

Є такі люди, які грають у покер та навіть не дивляться на карти. Вони грають суто психологічно. Схоже поводиться росія. Вона не заглядає в наявні ресурси, не оцінює адекватно свої можливості, а просто грає психологічно з цілим світом. Головний інструмент — це брехня, — пояснює Богдан Ткач.

За його словами, найжахливіше те, що росіяни настільки звикли до брехні кремля, що навіть нічого не хочуть чути про правду, про реальний стан речей.

Але тут є й інший аспект. Справа в тому, що у брехню путіна повірив увесь світ, втягнувся і став де-факто глядачем у спектаклі одного актора. путін завжди лякав усіх своє грою, а не ресурсами, інтелектом чи технічною вищістю та військовою міццю, — додає професор нейропсихології.

Богдан Ткач також зазначає, що серйозна проблема полягає й в тому, що дуже багато авторитетних аналітиків та політологів повірили у брехню путіна й навіть не спробували її спростувати.

Українська армія була міфічною, практично не існувала, а російська армія була "легендарною", "другою" армією світу. Однак ця війна показала, що армія рф — це насправді міф, а Збройні сили України — жива легенда. Саме ЗСУ зруйнували брехню про непереможність росії, — наголошує професор нейропсихології Богдан Ткач.

На переконання доктора психології Василя Мосійчука, лише єдність українців призвела до того, що російська імперія зла та брехні нарешті почала руйнуватися.

Яскраве підтвердження цього — активна підготовка росіян до ганебної втечі з Херсона.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?