ЗСУ та тероборона розбила колону техніки РФ на Миколаївщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ та тероборона розбила колону техніки РФ на Миколаївщині

ЗСУ та тероборона розбила колону техніки РФ на Миколаївщині
Джерело:  online.ua

Голова Кіровоградської обласної військової адміністрації Марія Чорна повідомила, що ЗСУ та тероборона знищили колону російської техніки біля Баштанки, Миколаївська область.

Джерело: Телеграм  голови Кіровоградської обласної військової адміністрації Марії Чорної

ЗСУ знищили російську техніку біля Баштанки

Цілий день ми слідкували за пересуванням колони окупантів з боку Миколаєва. Тепер можу поділитись хорошими новинами. Колона російських військових дійшла Баштанки, де зустріла жорстокий спротив. Тут її розбомбила наша авіація, а місцева тероборона ганяла полями, - повідомила Чорна.

Вона розповіла, що загарбники втекли в бік Нового Бугу. Але це їм не допомогло. Наші ЗСУ обстріляли та спалили решту колони – декілька десятків одиниць бронетехніки.

Станом на зараз наступ зупинений. Але не втрачаємо пильність. Ворог дуже підступний, - сказала голова ОВА.

Як відомо, 1 березня російські війська почали наступ на Миколаїв з боку Баштанського району. Вони обстріляли з "Градів" об’їзну дорогу, внаслідок обстрілів російських загарбників виникло сім пожеж.

З боку Снігурівського та Баштанського районів помічено пересування трьох колон ворожої техніки, є багато відео. По них працює наша техніка, "вертушки". Це великі колони, але деякі відстають, тоді їх палять поодинці, - сказав голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

За його словами, місцевий підприємець пообіцяв тисячу доларів за один підбитий російський танк.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?