ЗСУ уразили 10 артилерійських засобів та 1 ЗРК армії РФ — зведення Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ уразили 10 артилерійських засобів та 1 ЗРК армії РФ — зведення Генштабу

ЗСУ уразили 10 артилерійських засобів та 1 ЗРК армії РФ — зведення Генштабу
Джерело:  online.ua

ЗСУ уразили 10 артилерійських засобів та 1 ЗРК армії РФ за добу. Сили оборони України продовжують ведення наступу на Мелітопольському напрямку.

Джерело: Генеральний штаб ЗСУ

ЗСУ уразили 10 артилерійських засобів та 1 ЗРК армії РФ 

Оперативна інформація станом на 18.00 03.09.2023 щодо російського вторгнення оприлюднена Генеральним штабом ЗСУ.

Сили оборони України продовжують ведення наступу на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 5 – по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях та 1 зенітно-ракетний комплекс противника.

За добу відбулось понад 25 бойових зіткнень з армією РФ

Протягом доби ворог завдав 1 ракетний та 39 авіаційних ударів, здійснив 24 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Протягом доби відбулось понад 25 бойових зіткнень.

На Волинському та Поліському напрямка х оперативна обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямк ах противник завдав авіаційного удару в районі Стрілечої Харківської області.

На Куп’янському напрямк у ворожих обстрілів зазнали Тополі, Дворічанське, Колодязне, Кислівка Харківської області.

На Лиманському напрямк у противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новоєгорівки Луганської області. Завдав авіаційних ударів в районах Чернещини Харківської області, Білогорівки Луганської області, Спірного Донецької області.

На Бахмутському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Богданівки, Кліщіївки, Курдюмівки, Північного Донецької області.

На Авдіївському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Авдіївки Донецької області.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки Донецької області.

На Шахтарському напрямк у противник завдав артилерійських обстрілів по понад 10 населеним пунктам, серед них Вугледар, Водяне, Пречистівка, Урожайне Донецької області.

На Запорізькому напрямку  ворог вів безуспішні наступальні дії в районі Приютного Запорізької області. Завдав авіаційних ударів в районах Малої Токмачки, Новоданилівки, Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямк у ворог завдав авіаційних ударів в районах Антонівки, Миколаївки, Ольгівки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Миколаївка Херсонської області та місто Херсон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?