ЗСУ відбили сім ворожих атак і знищили десять танків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ відбили сім ворожих атак і знищили десять танків на Донбасі

ЗСУ відбили сім ворожих атак і знищили десять танків на Донбасі
Джерело:  online.ua

9 червня українські військові відбили 7 атак росіян на Донбасі, а також знищили низку їхньої техніки.

Джерело: Угруповання Об’єднаних сил, ОТУ Схід

ЗСУ відбили 7 атак на сході України

Протягом дня українські захисники і захисниці зі складу Об’єднаних сил відбили сім атак ворога, на двох локаціях ще тривають бої.

Як зазначається, за добу, що минає, військовослужбовці Об’єднаних сил знищили: десять танків, сім артилерійських систем, чотири бойові броньовані машини, три спеціальні броньовані автомобілі, чотири одиниці автомобільної техніки, а також склад з боєприпасами.

Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили п’ять безпілотних літальних апаратів типу «Орлан-10».

Також повідомляється, що в Донецькій та Луганській областях російські загарбники обстріляли більш як 20 населених пунктів, зруйнували і пошкодили понад 60 цивільних об’єктів: 49 житлових будинків, профілакторій, кілька виробничих підприємств, фермерське господарство та залізничну станцію.

Внаслідок цих обстрілів загинули дві цивільні особи.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ЗСУ сьогодні знищили 32 російських військових, одну бойову машину піхоти, три одиниці автомобільної техніки, один безпілотний літальний апарат та один склад з боєприпасами російської федерації.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?