ЗСУ вигнали росіян з Гоптівки на кордоні з РФ та з Козачої Лопані
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вигнали росіян з Гоптівки на кордоні з РФ та з Козачої Лопані

ЗСУ вигнали росіян з Гоптівки на кордоні з РФ та з Козачої Лопані
Джерело:  online.ua

Збройні сили Уккраїни успішно звільнили смт Козача Лопань і село Токарівка Дергачівської громади на Харківщині. Окрім того, наші бійці вигнали окупантів із села Гоптівка, яке є пунктом пропуску через державний кордон України на кордоні з Росією. 

Джерело:  Дергачівська міська рада, голова Дергачівської громади  В’ячеслав Задоренко  у Facebook

ЗСУ 11 вересня звільнили ще три села на Харківщині

Увечері 11 вересня Дергачівська міськрада оприлюднила фото і відео з піднятим українським прапором у Козачій Лопані й Токарівці.

Окрім того, очільник громади В’ячеслав Задоренко оприлюднив відео з Козачої Лопані, де місцеве населення зустрічає його і українських військових.

Козача була, є і буде Україною, ніякого "русского мира" тут не буде, - наголосив український чиновник.

Як стверджує В’ячеслав Задоренко, староста селища ще зранку підняла український стяг над селищною радою. За словами голови громади, з неділі староста повертається до своїх посадових обов’язків.

Окрім того, українські воїни поділилися відео з деокупованої Гоптівки та подякували народу України за підтримку та віру у перемогу.

Що важлиіо розуміти, Гоптівка — це пункт пропуску через державний кордон України на кордоні з Росією. Через пропускний пункт здійснюється лише автомобільний вид контролю.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?