ЗСУ вперше показали звільнення Урожайного — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вперше показали звільнення Урожайного — відео

ЗСУ вперше показали звільнення Урожайного — відео
Джерело:  online.ua

Вранці 16 серпня офіційно стало відомо, що Збройні сили України змогли звільнити село Урожайне у Донецькій області. Також наші бійці поділилися унікальними кадрами звільнення цього населеного пункту.

Джерело: 35 ОБрМП

Як відбувалося звільнення Урожайного — відео

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр підтвердила, що Збройним силам України вдалося звільнити Урожайне у Донецькій області.

Урожайне звільнили. Наші оборонці закріплюються на рубежах. Наступальні дії тривають, — йдеться в повідомленні Ганни Маляр.

На відео, яке оприлюднили бійці 35 ОБрМП, можна побачити, як наші воїни завдають потужних ударів по позиціях армії РФ в Урожайному, а також те, як російські загарбники поспіхом тікають з вказаного населеного пункту.

Також зафіксовано момент підняття українського стяга на звільненій території.

"Далі буде! Далі - перемога! - зазначають бійці під час відео.

Верещук закликала українців готуватися до тривалої війни

На переконання віцепрем’єр-міністерка із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук, війна з Росією буде тривати ще довго і не завершиться ані до кінця 2023 року, ані до наступної весни, як дехто плекає надію.

Скільки ще триватиме війна? Маємо бути чесними. У цій війні шлях до перемоги буде довгим та важким. "2-3 тижні", "до кінця року", "наступної весни" — все це неправда. Маємо налаштуватись на тривалу боротьбу. Громадяни та влада – всі мають налаштуватися до тривалої і важкої війни. І тільки тоді ми переможемо, — пояснила Ірина Верещук.

Вона також звернула увагу на те, що просто зараз кожний українець повинен працювати на перемогу на своєму місці й робити все можливе, щоб ми її відсвяткували якомога раніше.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?