ЗСУ взяли в полон рекордну кількість військових РФ на Таврійському напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ взяли в полон рекордну кількість військових РФ на Таврійському напрямку

ЗСУ взяли в полон рекордну кількість військових РФ на Таврійському напрямку
Джерело:  online.ua

За інформацією речника Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерія Шершня, протягом минулої доби українські військові взяли в полон 19 військових злочинців армії РФ, що є своєрідним рекордом у літній період ведення бойових дій. 

Джерело: Facebook пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку

Що відомо про успіхи ЗСУ на Таврійському напрямку  

За минулу добу ми зафіксували, що в полон здалися 19 осіб (за попередню добу було 10 полонених). Це вперше фіксується така велика кількість полонених саме в літній період і саме в час проведення наступальних дій угруповання "Таврія", - зазначив речник Сил оборони Таврійського напрямку.

Шершень додав, що рекордна кількість полонених вказує на низький морально-психологічний стан особового складу ворога та його демотивацією.

В районі Мар'їнки та Авдіївки на Донеччині українські військові перебувають в активній обороні.

Наразі ворог чинить потужний опір, здійснює переміщення підрозділів та військ, активно застосовує резерви.

Що відомо про успіхи ЗСУ в районі Бахмуту 

Бійці 3-ї окремої штурмової бригади розбили підрозділи 83-тьої десантно-штурмової бригади РФ під Бахмутом. В результаті наступу українські воїни ліквідували взвод росіян та захопили у полон 10 окупантів.

Бійці 2-го штурмового батальйону звільнили понад кілометр територій, покращивши тактичне становище українських сил в напрямку міста, - йдеться у повідомленні представників бригади.

У результаті наступу було повністю ліквідовано взвод ворога та захоплено у полон ще 10 російських окупантів. Також українські бійці знищили російську техніку, зокрема ворожий танк.

Окрім того, було захоплено ротний опорний пункт та відбито позиції для подальшого просування штурмовиків.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?