ЗСУ за допомогою Байрактарів знищили ще один катер армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ за допомогою Байрактарів знищили ще один катер армії РФ

ЗСУ за допомогою Байрактарів знищили ще один катер армії РФ
Джерело:  online.ua

За інформацією спікера Одеської ОВА Сергія Братчука, ЗСУ за допомогою БПЛА Bayraktar TB2 серйозно пошкодили військовий катер армії РФ типу "Раптор".

Джерело: Telegram-канал Сергія Братчука

Подробиці знищення військового катеру окупантів 

За словами спікера Одеської ОВА, катер в результаті атаки ЗСУ був сильно пошкоджений, тож окупанти змушені були евакуювати його в один з підконтрольних портів.

Пробоїна під брезентом, але, судячи із загального вигляду катера, ремонтувати їм доведеться дуже довго, - зазначив Братчук.

Між в Міноборони РФ в черговий раз цинічно збрехали про про знищення бази з реактивними системами залпового вогню HIMARS та великокаліберними гаубицями М777 на Хмельниччині.

Високоточною зброєю великої дальності морського базування у районі населеного пункту Богданівці Хмельницької області знищено перевалочну базу з поставленими США боєприпасами до реактивних систем залпового вогню HIMARS та снарядами до американських великокаліберних гаубиць М777, - заявляють в Міноборони країни-агресора.

У той же час речник Кремля Дмитро Пєсков цинічно заявив, що ракетна атака армії РФ по інфраструктурі Одеського порту не має вплинути на укладену зернову угоду.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

За його словами, ракетний удар нібито був спрямований по військовій інфраструктурі.

Це пов'язано виключно з військовою інфраструктурою, це аж ніяк не пов'язано з інфраструктурою, яка задіяна для виконання домовленостей та вивезення зерна. Тому подібне ніяк не повинно вплинути на початок процесу відвантаження, - цинічно заявив спікер Кремля.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?