ЗСУ загнали окупантів у пастку на Кінбурнській косі — Гуменюк
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ загнали окупантів у пастку на Кінбурнській косі — Гуменюк

ЗСУ загнали окупантів у пастку на Кінбурнській косі — Гуменюк
Джерело:  online.ua

Українські збройні сили продуктивно працюють на Кінбурнській косі на півдні країни. Вони змогли викликати у ворога "снарядний голод" та зменшити кількість обстрілів у цьому районі.

Джерело: керівник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк

ЗСУ загнали окупантів у пастку на Кінбурнській косі

Наша продуктивна робота по Кінбурнській косі має хороші результати, зокрема за минулу добу жодного обстрілу навіть в акваторії Дніпробузького лиману не було. Це говорить про те, що у ворога дійсно суттєвий голод боєприпасів на тій ділянці місцевості, їм важко туди підтягувати резерви навіть вже тому, що ми намагаємося брати під контроль не тільки частини самого півострова, а й сполучення з материком, там, де ворог використовує ці маршрути для підтягування боєприпасів і озброєння, - сказала Гуменюк.

Згідно з її заявою, західна частина Кінбурнської коси, на якій працювали ЗСУ, вже досить спустошена, але на східній її частині вони все ще використовують місцевих жителів як укриття. Все ж таки українські військові продовжують працювати в цьому районі.

Тривають бої за Кінбурнську косу

Ситуація досить складна. Знову ж таки, й погода не сприяє такому легкому завершенню і короткочасності цієї операції. Так само це пов’язано із Кінбурнською косою. Тому що продовжується там присутність ворога, продовжуються атаки на протилежний берег. Так само з островами ще продовжується бойова робота і контролю абсолютного немає жодна зі сторін. Це і є лінія розмежування, лінія фронту, де йдуть бої, — розповіла Гуменюк.

За її словами, на південному фронті критичних змін не зафіксовано.

Українські військові продовжують активно працювати над знищенням бойових потужностей російських окупантів — ідеться про ліквідацію у тилових районах противника.

Вона підсумувала, зараз практично по всьому Лівому берегу ведеться бойова робота.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?