ЗСУ завдали армії РФ численних втрат в районі Бахмута
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали армії РФ численних втрат в районі Бахмута

ЗСУ завдали армії РФ численних втрат в районі Бахмута
Джерело:  online.ua

За інформацією речника Східного угруповання військ Сергія Череватого, тільки протягом останньої доби в результаті боїв за Бахмут втратила вбитими та пораненими 392 військових. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про успіхи ЗСУ та втрати окупантів 

За словами Череватого, попри великі втрати, ворог продовжує спроби атак. Протягом доби вмісті відбулось 16 боєзіткнень, а сам населений пункт потрапляв під ворожі обстріли 55 разів.

Загалом по Бахмутському відрізку фронту 352 артилерійські удари завдано різними типами реактивних систем залпового вогню і ствольної артилерії. 27 бойових зіткнень сталося на всьому фронті, 4 авіаудари. 193 окупанти були знищені, 199 отримали поранення різної ступені, - зазначив Череватий.

За яких умов ЗСУ почнуть весняний контрнаступ 

Спікер Ок "Схід" підкреслив, що для початку весняного контрнаступу необхідна наявність всіх складових.

Оптимістами потрібно бути, але оптимістами, які опираються на реалії. Тому, з огляду на це, треба дивитися на ретроспективу - чого ми досягнули за рік. Нам вдалося втримати столицю, відкинути від неї ворога. Відкинути ворога з півночі, з Харківщини, з Лимана і з Херсона, - зазначив Череватий.

За його словами, контрнаступ выдбудеться тоді, коли будуть усі необхідні складові для контрнаступу.

Проте, нам просто треба ретельно працювати, кожен на своєму місці, зберігати єдність суспільства і війська, суспільства і військово-політичного керівництва, і просто працювати кожному на своїй ділянці. І коли у нас будуть усі необхідні складові для контрнаступу, - це і злагоджені навчені резерви, які будуть мати нову техніку, і будуть мати можливість атакувати ворога і завдати йому рішучої поразки, і після цього відкинути з усієї території України, - зазначив спікер Ок "Схід".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?