ЗСУ завдали нищівного удару по позиціях армії РФ на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали нищівного удару по позиціях армії РФ на Херсонщині

ЗСУ завдали нищівного удару по позиціях армії РФ на Херсонщині
Джерело:  online.ua

За інформацією радника голови ОП Олексія Арестовича, українські військові знищили склад боєприпасів кремлівської окупаційної армії та також велику кількість ворожої техніки у селищі Вітрове на Херсонщині.

Джерело: Telegram-канал Олексія Арестовича

ЗСУ завдали потужного удару по позиціях окупантів на Херсонщині 

Арестович зазначив, що потужним ударом було знищено: намети із військовими РФ, склад боєприпасів, 5 КамАЗів, 4 гаубиці, одна система ППО С-400.

У той же час на сході України ЗСУ протягом 15 червня ліквідували 34 військових окупаційної армії 2 ворожих склади з боєприпасами і російську військову техніку.

15 червня ЗСУ на сході знищили:

  • особового складу – 34

  • БМП – 1

  • БТР – 1

  • МТЛБ – 1

  • СПГ – 1

  • артилерійських систем – 3

  • АТТ – 2

  • склад з б/п – 2.

У Генштабі ЗСУ також повідомили про знищення ворожої ДРГ на напрямку Єгорівка – Шевченко.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

За інформацією очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая, українські військові відбили спробу кремлівської окупаційної армії захопити населений пункт Тошківка в районі Сєвєродонецька.

Ворог тисне в Сєвєродонецьку та Тошківці, спалює села Гірської та Попаснянської громад. Збройні сили України стримують ворога, як тільки можна. Вчора відбили черговий штурм Тошківки, де руйнувань більшає щодня, - зазначив Гайдай.

За словами голови ОВА, російська армія втрачає бійців сотнями, знаходить резерви та продовжує руйнувати Сєвєродонецьк. 15 червня окупанти вдарили по території "Склопластику" та колишнього заводу вимірів, у результаті чого постраждали селища Павлоград та Синецький.

Станом на ранок 16 червня штурм Сєвєродонецька триває. Гайдай зазначив, що українські військові тримають оборону.

За словами голови ОВА, окупанти також продовжують знищувати українські населені пункти на Луганщині – Вікторівку, Новоіванівку, Вовчоярівку, Ниркове та інші. Тільки у Гірському за день російські загарбники пошкодили 12 будинків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?