ЗСУ завдали потужних ударів по позиціях армії РФ на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали потужних ударів по позиціях армії РФ на Донбасі

ЗСУ завдали потужних ударів по позиціях армії РФ на Донбасі
Джерело:  online.ua

Представники командування Військово-морских сил ЗСУ повідомили про успішну роботу підрозділів морських піхотинців та артилерії зі знищення позицій кремлівської окупаційної армії на Донбасі.

Джерело: Telegram-сторінка ВМС ЗСУ

ЗСУ завдають потужних ударів по позиціях окупантів на Донбасі 

На Донецькому напрямку морські піхотинці знищили 2 танки, БМП та автомобіль з боєкомплектом ворога, - повідомляють представники ВМС ЗСУ.

Крім цього, артилерійські підрозділи завдавали ударів по скупченню особового складу та техніки окупантів. Завдяки цьому вдалося вбити 12 загарбників та знищити самохідну гаубицю "Гіацинт-С".

Між тим, представники Головного управління розвідки Міноборони України зазначають, що військові кремлівської окупаційної армії не приховують свого гострого небажання приймати участь у війні проти України.

В одній з перехоплених розмов кремлівський окупант  жаліється та сподівається, що його скоро виведуть до РФ.

Я з хорошими новинами. Найближчими днями нас виводять, цього місяця точно... Тому що ми вже все, у нас люди здаються, стільки людей у відмову пішло. У нас найближчим часом наступ мав бути, а людей не вистачає, тому що всі у відмову пішли, - повідомив окупант.

 Зі свого боку офіцер ЗСУ Валерій Прозапас заявив, що військові кремлівської армії отримали завдання не допустити контрнаступу ЗСУ на Херсонщині.

Я думаю, що для них стоїть чітке завдання не дати Збройним силам України перейти до контрнаступу. Росіяни будуть захищати сухопутний коридор до Криму, який є дуже важливим для них. Тому нам потрібно більше зброї та краще підготуватись до контрнаступу, щоб вибити окупантів з нашої землі, - зазначив військовий.

За його словами, військові РФ активно використовують авіацію для ударів по позиціях ЗСУ на Херсонщині.

Протягом останнього місяця росіяни ведуть активну оборону своїх позицій на Херсонщині. Ми ж намагаємось просунутись далі. На півдні України дається в знаки перевага російської армії в авіації. Оскільки ті території, які ми важкими боями звільнили, росіяни атакують з неба. По 3-4 вильоти за день роблять росіяни по наших позиціях, - підкреслив військовий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?