ЗСУ завдали серію потужних ударів по позиціях армії РФ на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали серію потужних ударів по позиціях армії РФ на Донбасі

ЗСУ завдали серію потужних ударів по позиціях армії РФ на Донбасі
Джерело:  online.ua

Упродовж 27 серпня підрозділи морської піхоти та артилерії ЗСУ спільними діями знищили 14 військових кремлівської окупаційної армії та 2 САУ "Гіацинт" на Донбасі.

Джерело: Telegram-канал  ВМС ЗСУ

ЗСУ потужно бьють по позиціях окупантів на Донбасі 

На Донецькому напрямку воїни надійно тримають оборону, минулої доби вони знищили 6 окупантів, - повідомляють представники ВМС ЗСУ.

До того ж українські артилеристи завдали удари по позиціях росіян, в результаті чого ворог втратив 8 людей живої сили, 1 МТЛБ, дві артилерійські системи "Гіацинт-С" та одну САУ.

Коли очікувати зміни ситуації на фронті

За прогнозом військового експерта Михайла Жорохова, вже у жовтні ситуація у зоні бойових дій може істотно змінитись після того, як в Україну повернуться українські військові, які наразі проходять навчання у країнах ЄС.

Мова йде про 10-15 тис військовослужбовців ЗСУ, які наразі проходять навчання із ефективного використання західної зброї.

Українських військових в даний час навчають такі країни, як Великобританія, Німеччина, Польща і Литва.

Цілком ймовірно, що Генеральний штаб ЗСУ захоче використати цю перевагу. Однак на якому напрямку і як - мені це абсолютно не зрозуміло, - зазначає експерт.

Жорохов вважає, що багато чого буде залежати від погодних умов восени.

Польові дороги, особливо на Херсонщині, на Донбасі розмокають, тому доставка, логістика стає практично неможливою. Активні бойові дії практично завмирають до зими, поки все це не підмерзне. Але ж може підмерзнути, а може і ні, - пояснює Жорохов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?