ЗСУ завдали ударів по мостах у Херсоні та Новій Каховці
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали ударів по мостах у Херсоні та Новій Каховці

ЗСУ завдали ударів по мостах у Херсоні та Новій Каховці
Джерело:  online.ua

ЗСУ нанесли серію нових ударів по Антонівському мосту в окупованому армією РФ Херсоні та по мосту у Новій Каховці.

Джерело: інформація від керівників ОВА

Ситуація на Херсонщині

Протягом минулої доби українські військові завдали влучних ударів по Антонівському та Дар'ївському мостах у Херсоні, а також влучили у міст у Новій Каховці.

Тож на своїх пропагандистських ЗМІ окупанти оголосили про підготовку встановлення нової переправи через Антонівський міст.

Фото -  facebook.com/NashXEPCOH

На Херсонщині бої продовжують йти у громадах, які межують із сусідніми регіонами. На вулицях Херсона місцеві жителі почали фіксувати російську техніку із позначкою V, натомість Z практично не видно.

Обстріли окупантами Запорізької області 

Протягом ночі та зранку окупанти атакували населені пункти поблизу Запоріжжя зі сторони окупованої Василівки.

Пізно ввечері спрацювала система ППО, тож 6 ракет впали поза межами оселищ.

Рано вранці ворог завдав чергового удару по Запоріжжю та Запорізькому району. Окупант атакував об’єкти інфрастуктури в Шевченківському районі міста та поблизу обласного центру. Загалом зафіксовано 16 прильотів. Наразі інформація щодо постраждалих уточнюється.

Дніпропетровська область

Протягом ночі кремлівські окупанти сім разів обстрілювали Нікопольський район і тричі — Криворізький. У Нікополі пошкоджені 10 приватних будинків, навчальний центр та лінії електропередач. Без електрики лишилися майже 5 тис родин.

У Марганецькій та Червоногригорівській громадах є пошкоджене житло. Без постраждалих. У Криворізькому районі обстріляли Зеленодольську громаду. Влучили по дачному масиву та енергетичному підприємству. Є руйнування. Без постраждалих.

Харківська область

За ніч армія РФ кілька разів обстрілювала Основʼянський і Київський райони Харкова. Влучання в землю, пошкоджені сусідні будинки. Постраждала жінка, від госпіталізації відмовилась. За минулу добу — обстріли Чугуївського, Ізюмського, Богодухівського та Харківського районів.

Луганська область

На Луганщині протягом ночі зафіксовано 23 артилерійські обстріли. Кремлівська армія здійснила три спроби наступу танковими підрозділами та завдала 4 ракетні удари.

Атаки росіян відбиті від шістьох населених пунктів, розташованих на межі Луганщини і Донеччини. В районах ще шістьох міст і сіл працювала авіація окупанта.

Донецька область

На Донеччині внаслідок ворожого обстрілу Бахмута спалахнула пожежа у щонайменше 6 житлових будинках. Поранено чоловіка. Обстріляні околиці Торецька. Зафіксоване влучання у склад керамічних виробів у Слов'янську.

За добу обстріляні Авдіївка, Бахмут, Миколаївка, Слов’янськ, Красногорівка, Торецьк, смт Нью-Йорк, с.Відрадне, с.Нетайлове, с.Олександрівка с.Максимільянівка. Область залишається без газу і частково без води й електрики. Обов'язкова евакуація населення триває. За добу пр області — 2 загиблих, 12 поранених.

Миколаївська область

Приблизно о 4:30 ранку під ворожими обстрілами опинився Миколаїв. Відомо про влучання на околицях міста. Попередньо без жертв та постраждалих.

Тривають обстріли Широківської громади. Близько 04:00 та 05:00 обстрілів зазнало с. Широке. Влучання були в сільгоспбудівлі домогосподарства та городи. Зранку — обстріли за межами с. Поляна. Постраждалих немає. Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?