ЗСУ завдали удару по російському фрегату Адмірал Ессен
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали удару по російському фрегату Адмірал Ессен

ЗСУ завдали удару по російському фрегату Адмірал Ессен
Джерело:  online.ua

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що минулої доби українські захисники підбили російський фрегат і літак Іл-22.

Джерело: брифінг Арестовича

ЗСУ пошкодили унікальний літак РФ

За словами Арестовича, ЗСУ пошкодили повітряний пункт управління противника, «унікальний літак типу Іл-22». Він здійснив аварійну посадку в російському аеропорту.

Також українські захисники пошкодили фрегат російського флоту типу Адмірал Ессен.

Був пошкоджений фрегат російського флоту типу «Адмірал Ессен» завдяки мужності та професіоналізму наших захисників, - сказав Арестович.

Цей корабль був одним з тих, який обстрілює крилатими ракетами «Калібр» мирні українські міста.

Арестович розповів, що російські окупанти втратили наступальний потенціал і займаються поповненням, перекиданням і перегрупуванням військ, щоб спробувати продовжити наступ у районі зони ООС та Харківської області.

На решті ділянок фронту противника зупинено, він залишив Київську, Чернігівську та майже всю Сумську області, а залишки сил окупантів українські захисники «добивають і женуть за кордон України».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?