ЗСУ завдали удару по скупченню військових РФ в Херсоні
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали удару по скупченню військових РФ в Херсоні

ЗСУ завдали удару по скупченню військових РФ в Херсоні
Джерело:  online.ua

Українські військові завдали ударів по будинку в Херсоні, в якому перебували понад 200 кремлівських окупантів, серед яких були співробітники ФСБ.

Джерело: "Мост"

ЗСУ завдали потужного удару по скупченню окупантів в Херсоні

За інформацією видання, а також місцевих Telegram-каналів і російських ЗМІ, протягом ночі, зранку та вдень 2 вересня у місті пролунало близько 8 вибухів.

За словами місцевих жителів, в результаті удару зруйнований будинок, розташований на вулиці Кольцова на території Одеського державного університету внутрішніх справ.

За попередньою інформацією, у знищеному будинку могли проживати близько 200 окупантів, серед яких, ймовірно, були і співробітники ФСБ.

Будинок колись належав Херсонському юридичному інституту, де розміщувалися казарми і навчальні аудиторії. Після ліквідації інституту в 2011 році будівлю перебудували під житловий будинок і роздали квартири поліцейським. Однак після евакуації поліцейських в частину порожніх квартир заселили російських військових.

Місцеві пабліки також повідомляють про знищення внаслідок ударів ЗСУ військової техніки кремлівської армії на Антонівському мосту.

За словами очевидців, вибухи сталися на залізничних шляхах Антонівського мосту. На момент "прильоту" там була колона техніки окупантів, яка чекала переправи на правий берег Херсонської області.

Завдяки ефективній роботі української артилерії з експлуатації раніше було виведено автомобільну дорогу цього ж мосту.

Своєю чергою, у зведеній інформації ОВА про ситуацію в регіонах йдеться про те, що вибухи в Херсонській області лунали всю добу. Декілька разів оголошувалась повітряна тривога.

Бойові дії тривають у Каховському та Бериславському районах.

Між тим керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про знищенння ЗСУ ворожого складу паливно-мастильних матеріалів у Куп'янському районі.

ЗСУ успішно знищили склад із паливно-мастильними матеріалами у Куп'янському районі. Кількість знищеної техніки та особового складу уточняється, - зазначив Синєгубов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?