ЗСУ заявляють про самогубство одного командира РФ і звільнення іншого
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ заявляють про самогубство одного командира РФ і звільнення іншого

ЗСУ заявляють про самогубство одного командира РФ і звільнення іншого
Джерело:  online.ua

Після того, як українські воїни розгромили окупантів у Тростянці застрелився командир 13 танкового полку, який входить до складу Кантермирівської дивізії, а також було знято з посади командувача 1-ї танкової армії Західного військового округу РФ.

Джерело:  Сухопутні війська ЗСУ

В Україні скоїв самогубство один командир РФ

Стали відомі наслідки звільнення українськими військовими Тростянця на Сумщині і розгрому Кантемирівської танкової дивізії. Вчора ввечері в Головному управлінні розвідки повідомили, що застрелився командир 13 танкового полку, який входить до складу Кантермирівської дивізії. Отже, число 13й номер полку виявилося для російського офіцера нещасливим. Так само, як номер 200 для окремої мотострілецької бригади росіян, яку холодноярці розбили і частково "задвухсотили" на харківському напрямку, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, нашим бійцям вдалося дізнатися, що командувача 1-ї танкової армії (в/ч 11161, Баковка) Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя було знято з посади. До 1-ї танкової армії входить сумнозвісна "елітна" Кантемирівська дивізія".

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Варто звернути увагу на те, що останнього звільнили через величезні втрати та провал вторгнення РФ в Україну.

ЗСУ припускають, що втеча російської армії з Тростянця стала останньою краплею, і далі команда Володимира Путіна вже не зможе робити вигляд, що все тримає під контролем.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?