ЗСУ зазнали втрат під обстрілами ворога - жахливі новини з зони ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ зазнали втрат під обстрілами ворога - жахливі новини з зони ООС

ЗСУ зазнали втрат під обстрілами ворога - жахливі новини з зони ООС
Джерело:  online.ua

Українські сили у зоні проведення Операції Об'єднаних сил знову опинилися під ударом окупаційних військ Кремля. Агресор у п'ятницю, 10 липня, обстріляв околиці Авдіївки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр ООС.

За офіційними даними, ворог відкрив вогонь з різноманітних гранатометів та великокаліберних кулеметів. Один військовослужбовець отримав поранення.

"Евакуаційною технікою постраждалого воїна було оперативно доставлено до лікувального закладу та надано належну медичну допомогу. Стан здоров’я пораненого задовільний", - додали у командуванні.

Зазначається, що українська сторона нанесла удари у відповідь, щоб подавити ворожі провокації.

"Втрати противника уточнюються. На свої агресивні дії окупанти й надалі отримуватимуть адекватну й невідворотну відповідь з боку українських захисників", - підкреслили в штабі ООС.

Нагадаємо, тривалий час на Донбасі спостерігається загострення. Ледь не щодня з зони ООС приходять звістки про поранених українських бійців та підступні випади агресора.

Водночас різні роди військ говорять про повну готовність до ворожого наступу на кількох напрямках. Зокрема, йдеться не тільки про ОРДЛО, але й можливу агресію з боку окупованого Криму.

Тим часом команда російського президента Володимира Путіна продовжує умисно гальмувати переговори по Донбасу і висуває все нові ультиматуми офіційному Києву.

Як повідомляв ONLINE.UA, заступник керівника адміністрації президента РФ Дмитро Козак допустив можливість повернення Донбасу Україні, але це, на його думку, стане можливим тільки після внесення в Конституцію поправки щодо окупованих територій в частині децентралізації. Такі умови офіційному Києву Козак висунув за підсумками засідання ТКГ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?