ЗСУ жорстко помстилися за вбитого побратима на Донбасі - як це відбувалося
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ жорстко помстилися за вбитого побратима на Донбасі - як це відбувалося

ЗСУ жорстко помстилися за вбитого побратима на Донбасі - як це відбувалося
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається доволі напруженою, адже проросійські сили щоденно вдаються до нових провокацій в результаті яких гинуть українські воїни. Так, 9 квітня збройні формування РФ 21 раз відкривали вогонь по позиціям Об’єднаних сил. Штаб ООС повідомляє, що після тривалих боїв один український герой загинув, ще двоє захисників були поперені. Бійці ЗСУ не змогли змиритися із втратою побратима, тому жорстко помстилися окупантам - за попередніми даними, одного путінського бойовика вдалося ліквідувати, ще один поранений. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на звіт штабу ООС.

Вказано, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" наша бійці нарахували 11 обстрілів з боку проросійських сил. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування РФ 10 разів відкривали вогонь у бік захисників України. В результаті ворожих обстрілів 9 квітня загинув один воїн ЗСУ, двоє бійців отримали поранення.

"Такі злочинні дії не залишилися без адекватної відповіді. За попередніми підтвердженими даними розвідки Об’єднаних сил, 9 квітня наші підрозділи знищили одного російського окупанта, ще одного - поранили. З початком цієї доби збройні формування Російської Федерації двічі обстріляли наших захисників, які виконують завдання у складі оперативно-тактичного угруповання "Північ". У відповідь українські воїни застосовували чергові вогневі засоби, внаслідок чого ворожі провокації припинилися". - сказано в повідомленні штабу ООС.

Окрім того, зазначається, що протягом поточної доби втрат серед українських захисників немає. Також вказано, що випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, 8 квітня українська сторона в Тристоронній контактній групі ініціювала проведення переговорного процесу безперервно, у форматі відеоконференції. Про що уже вдалося домовитися команді Зеленського з ОРДЛО - читайте в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?