ЗСУ знищили близько 80 росіян у Запорізькій області — зведення Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили близько 80 росіян у Запорізькій області — зведення Генштабу

ЗСУ знищили близько 80 росіян у Запорізькій області — зведення Генштабу
Джерело:  online.ua

Українські війська за останню добу вразили зосередження російських військ і техніки в Токмаку Запорізької області - загинули або отримали поранення 80 осіб. Війська РФ намагаються наступати на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Джерело: Генштаб ЗСУ

ЗСУ завдали 21 авіаудар по позиціях ворога

Українська авіація протягом доби завдала 17 ударів по районах зосередження загарбників, а також 4 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів ворога.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за поточну добу здійснили вогневе ураження пункту управління, 2 районів зосередження живої сили і військової техніки та складу боєприпасів ворога.

Підтверджено вогневе ураження 3 січня місця зосередження живої сили та військової техніки окупантів в районі населеного пункту Токмак Запорізької області. Втрати противника склали близько 80 військовослужбовців пораненими та мертвими.

В окупованому Луганську, в неврологічному відділені Луганської обласної клінічної лікарні, окупанти лікують понад 100 найманців ПВК “Вагнер”.

Противник зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському і намагається покращити тактичне положення на Куп’янському напрямках.

На Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському - росіяни ведуть оборону і проводять інженерне обладнання позицій та мінування місцевості вздовж лівого берега річки Дніпро.

Ракетні удари по Україні 4 січня

Протягом поточної доби противник завдав 3 ракетних удари по цивільних об’єктах міста Костянтинівка Донецької області, здійснив 9 авіаційних ударів та 14 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка стабільна, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Сіверському та Слобожанському напрямках танкових, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони низки населених пунктів.

На Куп’янському та Лиманському напрямках обстрілів з танків та всього спектру артилерії зазнали райони 15 населених пунктів.

На Бахмутському та Авдіївському напрямках обстріляно райони понад 30 населених пунктів.

На Новопавлівському напрямку під вогневе ураження окупантів потрапили Золота Нива, Вугледар, Микільські Дачі і Пречистівка на Донеччині.

На Запорізькому та Херсонському напрямках ворог здійснив обстріли позицій українських військ з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах понад 40 населених пунктів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?