ЗСУ знищили об’єкт розміщення підрозділу російських спецпризначенців — Генштаб
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили об’єкт розміщення підрозділу російських спецпризначенців — Генштаб

ЗСУ знищили об’єкт розміщення підрозділу російських спецпризначенців — Генштаб
Джерело:  online.ua

ЗСУ відбили атаки російських військ в районах населених пунктів Долина, Соледар, Новобахмутівка, Кодема, Зайцеве, Авдіївка, Мар’їнка. Також ракетні війська та артилерія Сил оборони знищили об’єкт розміщення російських спецпризначенців.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Оперативна інформація щодо російського вторгнення

У Генштабі повідомили, що наразі тривають наступальні та штурмові дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Противник активно застосовує засоби протиповітряної оборони для прикриття своїх військ. На Краматорському та Новопавлівському напрямках ворог активних бойових дій не проводив.

Підрозділи Сил оборони утримують займані позиції та не дають ворогу просуватися вглиб території України.

Силам оборони вдалося успішно відбити атаки ворога в районах населених пунктів Долина, Соледар, Новобахмутівка, Кодема, Зайцеве, Авдіївка, Мар’їнка.

Протягом доби, для підтримки дій наземних угруповань, українська авіація здійснила понад 5 ударів в ході яких було знищено бойову техніку, засоби РЕБ, ППО та значну кількість живої сили на Донецькому та Південнобузькому напрямках.

Підрозділами протиповітряної оборони наших військ на різних напрямках знищено один вертоліт, три БпЛА та п’ять крилатих ракет “Калібр”.

За словами Генштабу, ракетні війська та артилерія Сил оборони продовжують виконувати завдання з контрбатарейної боротьби, порушення системи управління та логістичного забезпечення противника. Нанесено ураження по трьом пунктах управління.

Зокрема, знищено один об’єкт розміщення особового складу противника.

Так, в зону ураження потрапив підрозділ російських спецпризначенців. Інформація щодо втрат уточняється. Також, знищено техніку радіоелектронної боротьби та склад боєприпасів, чим значно знижено можливості противника щодо ведення наступальних дій.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?