ЗСУ знищили ворожий "Солнцепьок" та 570 окупантів — зведення Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили ворожий "Солнцепьок" та 570 окупантів — зведення Генштабу

ЗСУ знищили ворожий "Солнцепьок" та 570 окупантів — зведення Генштабу
Джерело:  online.ua

Українські війська продовжують наступ на півдні та відбивають російські атаки на сході. За минулу добу було знищено 570 окупантів та 109 одиниць техніки РФ.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Сили оборони завдали ударів по позиціях росіян

Авіація сил оборони протягом минулої доби завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу та 4 - по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 1 район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та важку вогнеметну систему залпового вогню ТОС-1А “Солнцепьок” противника.

Протягом минулої доби відбулось 35 бойових зіткнень.

Що відомо про атаки РФ

Протягом минулої доби війська РФ завдали 5 ракетних та 60 авіаційних ударів, здійснили 68 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах Новоєгорівки та Білогорівки Луганської області.

На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах Богданівки, Курдюмівки та Озарянівки Донецької області.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Читайте також:

  • ЗСУ відбили 30 атак армії РФ та завдали 7 ударів по ворожих позиціях — зведення Генштабу

  • Сили оборони України продовжують наступ на Бахмутському та Мелітопольському напрямках — Генштаб

  • ЗСУ знищили за добу 530 військових армії РФ — зведення Генштабу

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?