ЗСУ звільнили 4 населені пункти на Харківщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ звільнили 4 населені пункти на Харківщині

ЗСУ звільнили 4 населені пункти на Харківщині
Джерело:  online.ua

30 квітня українським воїнам вдалося відбити у російських загарбників контроль над 4 населеними пунктами: Верхня Роганка, Руська Лозова, Слобідське та Прилесне.

Джерело: Фейсбук-сторінка  Генштабу ЗСУ

Українські воїни відбили 4 населені пункти у Харківській області

За словами наших бійців, на Слобожанському напрямку угруповання військ армія рФ продовжує завдавати авіаційних ударів та артилерійських обстрілів по місту Харкову.

На Ізюмському напрямку окупанти, силами окремих підрозділів зі складу 1-ї танкової армії та 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу, 35-ї загальновійськової армії та 68-го армійського корпусу Східного військового округу, повітряно-десантних військ здійснюють спроби наступу у напрямках Ізюм – Барвінкове та Ізюм – Слов’янськ, - йдеться в повідомленні.

Армія РФ також концентрує свою техніку як на тимчасово зайнятих територіях Харківської області, так і у Бєлгородській області, у безпосередній близькості до державного кордону України.

Так, до району населеного пункту Волохів Яр окупанти перемістили підрозділи 55-ї окремої мотострілецької бригади 41-ї загальновійськової армії Центрального військового округу, а до міста Ізюм – підрозділи 5-ї окремої танкової бригади 36-ї загальновійськової армії Східного військового округу, - йдеться в заяві.

Також наголошується, що українські воїни відновили контроль над населеними пунктами Верхня Роганка, Руська Лозова, Слобідське та Прилесне.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?