ЗСУ звільнили Сторожове на Донеччині — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ звільнили Сторожове на Донеччині — відео

ЗСУ звільнили Сторожове на Донеччині — відео
Джерело:  online.ua

12 червня у ЗСУ повідомили про звільнення села Сторожове Донецької області. воно перебувало в окупації з березня 2022 року.

Джерело: 35 ОБМП ім. контрадмірала Михайла Остроградського, Ганна Маляр

Звільнення Сторожового

35 окрема бригада морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Остроградського повідомила, що одеські морпіхи в рамках контрнаступальних дій звільнили село Сторожове Донецької області, яке знаходилося в окупації з березня 2022 року.

В результаті зачистки населеного пункту було знищено біля півсотні рашистів, чотирьох взято в полон. Сьогодні державний прапор знову майорить над Сторожовим, і так буде з кожним населеним пунктом, поки ми не звільнимо всю українську землю, - йдеться у повідомленні.

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр також підтвердила звільнення населеного пункту.

Сторожове розташоване біля Благодатного та Нескучного, які були звільнені нещодавно.

До повномасштабного вторгнення в селі проживало 96 людей.

ЗСУ звільнили 3 села на Донеччині

11 червня бійці 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша заявили про звільнення населеного пункту Благодатне на Донеччині.

Під час операції нашим воїнам вдалось взяти в полон 6 російських військових.

7-й окремий батальйон "АРЕЙ" Української Добровольчої Армії 129-ї оБр сил Територіальної Оборони ЗСУ також звільнив село Нескучне Великоновосілківської селищної громади Волноваського району Донецької області. це сталося 10 червня.

11 червня Маляр повідомила, що Збройні сили України звільнили село Макарівку, яке знаходиться у Донецькій області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?