Зубрицький став кремлівським інструктором і виконавцем завдань Кремля по Україні - російський опозиціонер
Категорія
Політика
Дата публікації

Зубрицький став кремлівським інструктором і виконавцем завдань Кремля по Україні - російський опозиціонер

Зубрицький став кремлівським інструктором і виконавцем завдань Кремля по Україні - російський опозиціонер
Джерело:  Детектор медіа

Колишній креативний продюсер каналу "112 Україна" Віктор Зубрицький став інструктором Кремля по Україні й виконує різні завдання за його вказівкою, вважає один з лідерів руху «Солідарність» Ілля Яшин.
Про це він заявив в інтерв'ю  Детектор медіа.
"Віктора Зубрицького я вважаю кремлівським інструктором, людиною, яка виконує завдання Кремля по Україні. Наскільки я розумію, безпосередній начальник у нього Сурков, який на сьогоднішній день займається в Кремлі всим українським напрямком", - повідомив Яшин.
На його думку, "Зубрицький фігурує в тих самих відеозаписах, які були зроблені прямо перед інтерв'ю Онищенко".


"Зубрицький є тією людиною, яка інструктує Онищенко, радить йому, як і що говорити", - уточнює Яшин.
Крім того, за інформацією Яшина, Зубрицький зараз в Москві.
"По-перше, він (Зубрицький - ред) зараз в Москві, як ви знаєте. Ясна річ, що у мене є тільки непрямі докази того, що це відбувається. Крім того, ті люди, які мені давали інформацію для цієї доповіді, як джерела, абсолютно недвозначно говорять, що Зубрицький є безпосереднім підлеглим Суркова. І, зокрема, є ключовим менеджером в кремлівському проект під назвою "плівки Онищенко". Саме тому він і інструктував його на цьому відео. Тому у мене немає ніяких сумнівів", - повідомив він.
Раніше Яшин вже публікував  аналітичний огляд "Гібридна агресія Кремля", в якому заявив, з посиланням на джерела, що колишній креативний продюсер каналу "112 Україна" Віктор Зубрицький бере участь на замовлення Кремля в операції з дискредитації української влади за допомогою скандалу навколо так званих "плівок Онищенко".
Пізніше він  повідомив, що Зубрицький намагався зв'язатися з ним і погрожувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?