"Зупинити злого монстра": у Стамбулі вимагають у Путіна забратися з Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

"Зупинити злого монстра": у Стамбулі вимагають у Путіна забратися з Криму

"Зупинити злого монстра": у Стамбулі вимагають у Путіна забратися з Криму
Джерело:  online.ua

У центрі Стамбула пройшла масштабна акція протесту. Її учасники під кримськотатарськими, українськими та турецькими прапорами вимагали деокупації Криму та звільнення Росією всіх незаконно ув’язнених українців. Учасники акції вважають Росію загрозою для цілого світу, передає ONLINE.UA з посиланням на кримсько-татарську громаду міста.

На мітингу вони зачитали спільну заяву. Присутні наголосили, що жорстокість до кримськотатарської спільноти з боку Росії не зменшилася з часу окупації півострова.

"Ігноруючи всі види міжнародного права, угоди і правила, озброєні тирани Путіна та його послідовники використовують протягом цих п'яти років найжорстокіші методи, щоб узаконити і забезпечити визнання окупації Криму", – наголосили вони.

Учасники акції протесту принесли із собою красномовні плакати з написами: "Вчора – Сталін, сьогодні – Путін", "Росіє, геть руки від Криму", "Путін – вбивця, забирайся з Криму", "Припинити бандитизм Кремля і повернути викрадених".

Мітингувальники наголосили, що "для миру і спокою весь світ повинен об'єднатися і знайти спосіб зупинити злого монстра". Акція відбулася на площі Бейазит у Стамбулі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 10 лютого по всій Росії пройшли масштабні акції протесту під назвою "Марш материнського гніву". Сотні росіян вийшли на вулиці своїх міст, виступаючи проти путінської влади і політичних репресій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?