Зустріч Інвестиційного клубу KMBS: ексклюзивна пряма трансляція на ONLINE.UA
Категорія
Культура
Дата публікації

Зустріч Інвестиційного клубу KMBS: ексклюзивна пряма трансляція на ONLINE.UA

Зустріч Інвестиційного клубу KMBS: ексклюзивна пряма трансляція на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

У Києві 2 березня проходить зустріч Інвестиційного клубу KMBS - платформи для спілкування управлінців, які цікавляться глобальними економічними трендами і розглядають інвестиції як двигун розвитку економіки України.
Пряму трансляцію зустрічі проводить ONLINE.UA.
Перша зустріч Клубу присвячена питанням, які були ключовими на Економічному форумі в Давосі (відбувся в кінці січня 2017).
Давоський форум - унікальна подія, яка вже 46 років збирає тисячі світових лідерів бізнесу і політики. Саме на зустрічах в Давосі вирішуються стратегічні питання, укладаються угоди історичного масштабу і визначається напрямок розвитку світової економіки на найближчі роки.
На заході йтиметься про тенденції розвитку глобальної економіки, про те, чим Україна може бути цікава світові в інвестиційному контексті, а також про перспективи розвитку інвестиційних проектів у сфері високих технологій і венчурних інвестицій в Україну.


Запрошений гість: Андрій Колодюк, підприємець, венчурний інвестор, засновник венчурного фонду AVentures Capital (входять Petcube, Augmented Pixels, nuPSYS, VOX, CheckiO, StarWind Software та ін.). Андрій також є засновником компанії Divan.TV і головою асоціації Ukrainian Venture Capital and Private Equity Association.

Регулярно дивіться онлайн-ефіри на порталі ONLINE.UA

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?