Зустріч Путіна та Ердогана - з'явилися перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Путіна та Ердогана - з'явилися перші подробиці

Зустріч Путіна та Ердогана - з'явилися перші подробиці
Джерело:  online.ua

У вересні 2018 року відбудеться зустріч турецького лідера Реджепа Таїпа Ердогана і президента РФ Володимира Путіна. Переговори пройдуть під час саміту Росії, Туреччини та Ірану в Тегерані.

Про це повідомив речник Кремля Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на "Известия".

За попередніми даними, зустріч сторін запланована на 7 вересня.

Пєсков також зазначив, що анонсований раніше саміт глав РФ, Туреччини, Німеччини та Франції у Стамбулі не відбудеться. Пізніше цю інформацію підтвердили в МЗС Туреччини і в адміністрації канцлерки ФРН Ангели Меркель.

 Варто зазначити, що Володимир Путін і Реджеп Таїп Ердоган нещодавно зустрічалися на полях саміту БРІКС в Йоганнесбурзі - переговори відбулися в кінці липня. Тоді президенти обговорювали економічну співпрацю і сирійський кризу. Окрім того, голова МЗС РФ Сергій Лавров на цьому тижні відвідав Анкару, де провів переговори зі своїм колегою Мевлютом Чавушоглу.

Нагадаємо, що нещодавно, Ердоган порівняв себе з президентом РФ Володимиром Путіним, зазначивши, що у них склалися особливі стосунки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільник Кремля Володимир Путін осоромився на зустрічі з президентом Туреччини. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?