Зустріч Путіна та Зеленського: що про це кажуть в Кремлі
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Путіна та Зеленського: що про це кажуть в Кремлі

Зустріч Путіна та Зеленського: що про це кажуть в Кремлі
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін наразі не має наміру зустрічатися з президентом України Володимиром Зеленським. З даною заявою виступив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Поки в планах немає", - відповів речник Кремля на запитання журналіста.

Пєсков зазначив, що з України звучать різні заяви, але в Кремлі не "бачать конкретики" і не розуміють, що має на увазі офіційний Київ.

"Ми живемо під час легких способів поширення різних заяв, але судити треба по справах", - заявив прес-секретар Путіна.

За його словами, зразу ж після того, як в Кремлі повністю сформулюють "розуміння того, що дійсно має на увазі Київ в плані виконання мінських домовленостей, в плані нормалізації двосторонніх відносин, тоді вже можна буде говорити про щось конкретне".

"Поки ніякої конкретики немає", - заявив Пєсков.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Володимир Зеленський стверджує, що артилерійські обстріли поблизу Новолуганського на Донеччині та інших населених пунктів в ніч проти 7 червня, внаслідок яких двоє українських військових загинули, а восьмеро отримали поранення, свідчать про втрату Росією контролю над найманцями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?