Зустріч Волкера з Сурковим: Москва виступила з несподіваною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Волкера з Сурковим: Москва виступила з несподіваною заявою

Зустріч Волкера з Сурковим: Москва виступила з несподіваною заявою
Джерело:  ТАРС

Москва вважає пропозиції США по Україні, які озвучив спецпредставник Держдепу США Курт Волкер, цілком можливими до реалізації.

Про це заявив помічник президента РФ Владислав Сурков за підсумками зустрічі з Волкером в Дубаї, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: Різні концепції світу: Волкер не зміг домовитися з Сурковим

Зокрема, мова йде про введення миротворців ООН на Донбас. За словами Суркова, в цьому пакеті пропозицій по врегулюванню конфлікту на сході України Вашингтон навів більш конструктивні аргументи, які Москва уважно вивчить. Також російська сторона зазначила, що в новому "мирному" плані США по Україні всі пункти не суперечать Мінським угодам.

"Це збалансований підхід, якого ми весь час добиваємося. Ми його уважно вивчимо і дамо відповідь", - підбив підсумки зустрічі з Волкером Сурков.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Волкер різко охарактеризував останню зустріч з Сурковим, яка відбулася у листопаді 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?