Зустріч Зеленського та Путіна: що кажуть в ОПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Зеленського та Путіна: що кажуть в ОПУ

Зустріч Зеленського та Путіна: що кажуть в ОПУ
Джерело:  online.ua

Новий очільник Офісу президента України Андрій Єрмак наголосив, що не виключає персональної зустрічі глави держави Володимира Зеленського з главою Кремля Володимиром Путіним, однак наразі подібні домовленості відсутні. Про це опвідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг Єрмака.

"Щодо зустрічі з Володимиром Путіним – це рішення буде приймати президент. Якщо він буде бачити, що ця зустріч необхідна, вона може стати кроком до отримання дійсних результатів від перемовин у нормандському форматі, – ми це не виключаємо. Але поки що ніяких домовленостей, ніяких розмов на цю тему не було", - заявив Андрій Єрмак.

Що важливо, 11 лютого Володимир Зеленський виступив з доволі неочікуваною заявою. Він наголосив, що в ході зустрічі в "нормандському форматі" в Парижі 9 грудня очільник Кремля Володимир Путін "зрозумів його". Окрім того, президент України наголосив, що його російський колега добре розуміє, що війну на Донбасі необхідно завершити.

"Я впевнений, що він мене зрозумів, дуже прозоро зрозумів. Здається, що якщо такий контакт, очі в очі, ти відразу розумієш, хто перед тобою, що за людина. Незважаючи на всі дані розвідки. Мені здається, що він мене зрозумів. І він розуміє, що треба закінчити цю війну", — заявив Володимир Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що заступник керівника адміністрації очільника Кремля Дмитро Козак, який нещодавно був призначений "куратором України", буде займатися, в тому числі, відносинами офіційного Києва та Москви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?