Зустріч Зеленського з Лавровим: ЗМІ повідомили подробиці бесіди
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Зеленського з Лавровим: ЗМІ повідомили подробиці бесіди

Зустріч Зеленського з Лавровим: ЗМІ повідомили подробиці бесіди
Джерело:  rbc.ua

Офіс президента України підтвердив коротку бесіду Володимира Зеленського з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим у Нью-Йорку. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на "РБК-Україна".

Згідно з інформацією джерел видання, головною темою цього короткого контакту став "нормандський формат".

"Це не була зустріч. Це був прийом, на якому брали участь всі. Нікого з представників делегації не було в цей момент поруч, був лише президент. В якийсь момент відбулась ця розмова", - пояснює інформатор.

Зазначається, що саме Лавров звернувся напряму до Зеленського.

Нагадаємо, український президент присутній на офіційних заходах Генеральної асамблеї ООН у США. Його американський візит триває з 24 до 28 вересня. У порядку денному офіційний Київ запланував низку міжнародних зустрічей на вищому рівні.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський у середу, 25 вересня, зустрівся з німецькою канцлеркою Ангелою Меркель. Найбільше часу сторони бесіди приділили організації переговорів "нормандської четвірки" на рівні державних лідерів. Соцмережі здивувалися дипломатичною "шпаргалкою" у руках Меркель під час зустрічі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?