"Зваблива фея": Тіна Кароль похизувалася ідеальною фігурою у прозорій сукні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Зваблива фея": Тіна Кароль похизувалася ідеальною фігурою у прозорій сукні

"Зваблива фея": Тіна Кароль похизувалася ідеальною фігурою у прозорій сукні
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Тіна Кароль відвідала традиційне масштабне шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" в Палаці "Україна". Найбільшу увагу усіх присутніх привернула відверта сукня красуні, передає ONLINE.UA.

Ні для кого не секрет, що Тіну асоціюють з образом кокетки, спокусниці та справжньої гарячої української жінки. Її сукні в білизняному стилі часто вважають надто еротичними, однак так як їх носить вона, не вміє носити ніхто.

Для цього особливого вечору Тіна Кароль обрала напівпрозору сукню на одне плече з плісированими рюшами від AADNEVIK. Великий розріз від стегна дозволив співачці продемонструвати свої засмаглі ніжки, а пояс на талії підкреслив її стрункість. Варто відзначити, що сукня від британського дизайнера коштує 340 тисяч гривень. А образ співачки доповнили масивні трендові сережки у формі сердець від Balenciaga та чорні босоніжки зі сріблястими смужками.

"Зваблива фея; виглядає розкішно; Тіна ніколи не зраджує собі; неймовірний наряд - просто бездоганний; ніжна та чарівна Тіна - приклад для усіх жінок", - пишуть фанати співачки в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Тіна Кароль похвалилася фігурою на нових пікантних знімках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?