Звільнене місто на Донбасі позбавило Кобзона звання почесного громадянина
Категорія
Політика
Дата публікації

Звільнене місто на Донбасі позбавило Кобзона звання почесного громадянина

Звільнене місто на Донбасі позбавило Кобзона звання почесного громадянина
Джерело:  Новини Донбасу

Російського артиста та депутата Держдуми РФ Йосипа Кобзона позбавили звання почесного громадянина Слов'янська Донецької області.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости Донбасса".

Читайте також: Ватажок ДНР на концерті Кобзона зробив "зізнання": з'явилося відео

Рішення про позбавлення Кобзона звання почесного громадянина прийняли в рамках засідання міськради Слов'янська в середу, 26 липня. "За" проголосувало 23 депутата, ще двоє в голосуванні брати участь відмовилися.

Згідно з текстом пояснювальної записки, ініціатива надійшла від громадських організацій міста.

Примітно, що сам Кобзон в коментарі російським ЗМІ назвав депутатів міськради Слов'янська "маріонетками, що не радяться з народом". "Я вважаю, що Слов'янськ окупований маріонетками, я не дивуюся тому, що вони мракобісять", - підкреслив він.

Зауважимо, що звання почесного громадянина Слов'янська Кобзон отримав в 1999 році. Вперше позбавити його цього звання запропонували після звільнення міста від бойовиків так званої ДНР у 2014 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Йосип Кобзон насмішив мережу брехнею щодо відсутності у нього "паспорта" бойовиків ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?