Звільнення двох жінок з полону ДНР: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Звільнення двох жінок з полону ДНР: з'явилися нові подробиці

Звільнення двох жінок з полону ДНР: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

Звільнені з полону бойовиків так званої ДНР Анжеліка Преснякова і Ольга Сворак

перетнули на автомобілі «швидкої допомоги» перший блокпост в районі контрольного пункту пропуску «Майорськ» в Донецькій області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «

Новости Донбасса

».


В автомобілі також є керівник українського Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан, проте поки він ніяких коментарів не дає, відзначає видання.


Також з'явилися подробиці про звільнених з полону жінок.


Ольга Богданова-Сворак - журналістка з Івано-Франківська, вона зникла на окупованій території Луганської області в червні 2016 року, коли перебувала там у приватних справах. З'являлася інформація, що так зване «МДБ ЛНР» звинуватило її у шпигунстві.


Читайте також

:

П

олоненим побратимам: мережу вразило відео зі зверненням до бійців АТО


Анжеліка Преснякова, відзначають «Новини Донбасу», раніше працювала суддею Апеляційного суду Донецької області.


Радник глави Служби безпеки України Юрій Тандит раніше заявив з приводу обіцянки бойовиків звільнити полонених жінок: «Ми б не хотіли, щоб на цьому звільненні двох жінок все зупинилося».


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше ватажки ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький заявили, що вирішили передати українській стороні через нардепа Надію Савченко двох полонених жінок - Анжеліку Преснякову та Ольгу Сворак

.


У свою чергу перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко заявила, що Київ вітає звільнення кожного громадянина України: "Ми щасливі звільненню кожної людини. Якщо передача українською стороною 15-ти тих, кого запитували ОРДЛО, серед яких 6 жінок, сприяє звільненню і розблокує цей процес, ми щасливі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?