Звільнення керівництва РБК: стало відомо, що за стаття про Путіна стала причиною
Категорія
Світ
Дата публікації

Звільнення керівництва РБК: стало відомо, що за стаття про Путіна стала причиною

Звільнення керівництва РБК: стало відомо, що за стаття про Путіна стала причиною
Джерело:  Reuters

Керівники редакції російського видання РБК покинули свої пости

 через тиск Кремля у зв'язку з публікацією статті про "палац Путіна" в Геленджику.


Про це заявили джерела в холдингу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


Джерела пояснили, що після виходу статті "Навпроти "палацу Путіна" під Геленджиком почнуть розводити устриць" від 11 травня 2016 року Кремль почав тиснути на акціонерів РБК.


Журналіст і оглядач з Росії Олег Кашин пояснив в Facebook різницю між "палацом Путіна" і резиденцією президента РФ, яка пояснює, чому стаття РБК могла спровокувати Кремль: "Палац приватний, записаний на офшор".


Російський публіцист Максим Горюнов написав в Facebook, що РБК необхідно закрити, оскільки "РБК не вкладається в картину світу російської пропаганди", і навів кілька прикладів пропагандистських видань: "Дощ укладається. Дощ, умовно кажучи, - дурні столичні хлопчики і дівчатка в рожевому. кривляються і жартують. Ехо - умовні старі дисиденти з єврейськими прізвищами. Ці ниють і несуть ахінею про мораль. На їх фоні Кремль виглядає по-своєму адекватним, логічним, послідовним".


"А ось РБК - це проблема. На РБК бізнесмени в дорогих костюмах, люди справи, з цифрами і графіками. На їх фоні Кремль - несамовитий марнотрат. Тому, РБК слід прибрати. Залишити Ехо, попросити його, щоб воно було ще більше Ехо. І Дощ відповідно", - додав Горюнов.


Як повідомляв ONLINE.UA,  користувачі соцмереж обурилися звільненням керівництва РБК.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?